logo

logo

phone (022) 71-61-39
phone (022) 71-61-39

Top 5 detalii de care trebuie să ții cont când procuri un apartament

  1. Infrastructura complexului locativ

Dacă regiunea nu vă este neapărat cunoscută, s-ar putea să nu știți ce apartamente de vanzare sunt sau cine se ocupă de vanzare apartamente Chisinau sau că în apropierea blocurilor cu apartamente chisinau noi pot fi localuri distractive, linii de căi ferate, aeroport sau alte spații care ar putea produce pe timp de noapte mai mult zgomot decât v-ați dori. Din acest motiv, este recomandat să „cercetați” zona și să vă asigurați că toate condițiile vă satisfac așteptările, analizați mai multe case de vanzare si respectiv, apartamente vanzare Chisinau.Silentagro este amplasat într-o zonă liniștită, departe de zgomotul cotidian, dar în același timp aproape de toate locațiile necesare.

  1. Părerea și sfaturile locatarilor care deja au cumpărat un apartament în regiune

Părerea persoanelor care vă pot fi vecini ar putea fi chiar practice referitor la ce apartamente de vanzare sunt în bloc.  Ar fi o idee bună să discutați cu aceștia, e posibil să descoperiți lucruri interesante, care poate, la prima vedere, nu le puteți observa. Spre exemplu nivelul de securitate în regiune, cheltuielile medii per apartament, ce este bine, ce este rău, sau de ce ar trebui sa-mi cumpar apartament sau apartamente Chisinau anume aici? etc.Comunitatea mică din cadrul Silentagro este constituită, în mare parte, din familii tinere care își doresc să trăiască într-un mediu armonios cu restul locatarilor. Aceștia vă pot confirma că aceste apartamente la Buiucani sunt într-o regiune sigură și liniștită. Că în această zonă copiii se pot juca în siguranță, iar plimbările în apropierea blocurilor nu sunt un motiv în plus de griji.

  1. Vederea din apartament

Fiecare își dorește să aibă o priveliște frumoasă din apartamentul în care trăiește. Mai mult decât doar o preferință, apartamentele luminoase conferă confort și chiar reduce din cheltuielile pentru electricitate. Complexul Silentagro, fiind amplasat lângă parc, vă asigură apartamente luminoase, din care vă puteți bucura de răsărit și apus.

  1. Starea apartamentului

 Multe familii își doresc să procure un apartament nou în Chișinău, având astfel posibilitatea să-l amenajeze, din start, pe gustul propriu, fără a fi nevoie să scape de vechiul design.Silentagro pune la dispoziție apartamente de vanzare in Chisinau, varianta albă, astfel vă puteți armoniza locuința după placul personal. Mai mult, puteți solicita oricând din partea companiei de construcții design interior, echipa vă poate oferi mai multe detalii (tel: 022 716 139)

  1. Opțiuni de achitare

Silentagro vă oferă mai multe opțiuni de achitare:

  1. Achitarea sumei integrale
  2. Achitare apartament in rate
  3. Achitare apartament în rate la Bancă (credit ipotecar)

 Fie că este primul apartament pe care îl procurați sau doar schimbați locația, investiția făcută pentru casa d-voastră este simțitoare. Silentagro, vă oferă însă, pe lângă prețuri accesibile, posibilitatea de a adapta modul de achitare după preferințele și necesitățile d-voastră, lărgind zilnic oferta de: vanzare apartamente in Chisinau sau vanzare apartamente in rate Chisinau.Așteptăm cu drag apelul d-voastră pentru a vă oferi mai multe detalii despre costuri, termeni și condiții. Nu ezitați să aflați mai amănunțit despre apartamente de vanzare Chisinau și la compania Silentagro.

02.02.2016